maanantai 31. tammikuuta 2011

Vampyyrien hyökkäys

Jos vampyyrit hyökkäävät kesken bänditreenien, on rumpalilla parhaat mahdollisuudet selviytyä. Rumpusetti saattaa toimia barrikadina ja vähän hidastaa vampyyrin matkaa. Sen lisäksi rumpalilla on oivat välineet taistoon: rumpuavain on kuin hopeinen risti ja rumpukapulat toimivat puuvaarnoina jotka voi iskeä verenimijän sydämestä läpi!

lauantai 29. tammikuuta 2011

Kertun kuvat

Kävin katsomassa Kerttu Malisen valokuvanäyttelyn Kaapelitehtaan Jukka Male-museossa. Ihania kuvia, niitä oli ilo pällistellä! Siellä oli yksi valokuvaseinä jossa oli monta monta kuvaa kultakehyksissä, semmosen vois tehdä omaan kotiin kans. Voisin laittaa kavereiden ja hirviöiden kuvia.

perjantai 28. tammikuuta 2011

Paha enne
Tänään maalasin taidekerhossa ennustajan joka näkee kaamean ennenäyn kristallipallostaan. Ei käy kateeksi ennustajan ammatti. Paitsi et sit vois pukeutua samettiviittoihin, turbaaneihin ja senkaltaisiin hienoihihin asuihin! Vaikka tuskin se ketään haittais vaikka käyttäsin semmoisia nytkin mut jotenkin en vaan kehtaa.

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Jee, festarit ohi! Meni tosi hyvin ja molempina päivinä oli tupa täynnä. Kasetit ja zinetkin tais loppua. Pari on vielä jemmassa semmosia mitkä pitäs toimittaa joillekin bändityypeille... Vois järjestää toistekin muttei ehkä ihan heti.
Dj Don Rooster
The Grandma Kickers / Kiti ja basisti

Black Bug / Anna

Ruotsalaiset halus oppia suomea. Ennestään ne osasi sanoa jo "voi vittu" ja sitten opetin niille "nussitaan". Mentiin illemmalla ravintolaan syömään ja siellä ne innostuivat kailottamaan aamupäivällä oppimiaan sanoja "nussitaan, nussitaan, voi vittu nussitaan!" Mukavia olivat kyllä nuo Perssonit, ja soittivat eri hyvän keikan!

perjantai 21. tammikuuta 2011

Flash Trash kasetti!
Tänään Flash Trash Fest: Black Bug, The Achtungs, The Grandma Kickers, DJ:t Bob, Don Rooster ja Jack Popcorn, festarizine ja superhieno monsterivihreä kokoelmakasetti jossa on rutkasti ennejulkaisemattomia biisejä!

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Magneetti
Eilen oltiin Magneettipubissa. Eka bändi jäi näkemättä mutta Skeletoni ehdittiin nähdä ja se oli hyvä juttu. (Jos joku ei tiedä Skeletonia niin se on siis "Skeidakikkareit"-EP:stä tuttu Bemböle Cassettesin tähti)

Illan hienoimmat (ja ainoat) aurinkolasit ja tokana soittaneen Good Bandin Martin Reva.

maanantai 17. tammikuuta 2011

Tuherrus muistikirjasta


(herraskaisesti pukeutunut limahirviö skeittaa ja laulaa)

perjantai 14. tammikuuta 2011

Musakassi
Meen sunnuntaina Radio Helsingin Levylaukku-ohjelmaan! Ainakin soitan nuita bändejä jotka tulevat sinne Flash Trash Festeille esiintymään, niinku Creteens, Yussuf Jerusalem, Black Bug ja Liimanarina. Sen lisäks vois soitella vaik Intellectualsia, Sweetheartia, Reigning Soundia, Danzigia ja yhen sairaan hyvän biisin missä jodlataan.

Ohjelma tulee siis sunnuntaina 16.1.2011 klo 16-18.

torstai 13. tammikuuta 2011

lauantai 8. tammikuuta 2011

Asetelmat

eli a) kotini sisustus koostuu jännittävistä pienistä yksityiskohdista vai b) Minun pitäisi siivota?
keittiön ikkunaulaudalla on hedelmäasetelma kuivasta mandariinista ja basilikasta... ...sekä kollaasi joka koostuu vanhasta sukasta ja puoliksi maalatuista pyykkipojista.
Olohuoneen ikkunalautaa piristää värikäs kokoelma erilaista roinaa.
Vessan lattialla on ajatuksia herättävä installaatio punaisesta ämpäristä, pölyisestä vedestä ja puolikkaista vinyylilevyistä.

tiistai 4. tammikuuta 2011